middag

MIDDAGSMENY

Till middag kan ni antingen välja en trerätters meny bestående av förrätt, varmrätt och som avslutning en liten populär dessertbuffé, alternativt en tvårätters meny med förrätt och varmrätt. Vatten/lättöl och kaffe ingår.

Önskar ni en specialkomponerad gourmet- eller festmåltid, tar vår köksmästare gärna fram ett menyförslag exklusivt för er.

Vi har dessutom alltid ett vegetariskt samt light alternativ. Dessa kan du beställa när du väl är på plats, helst före kl 15.00 samma dag. Likaså om du önskar någon annan form av anpassad kost; bara låt oss veta så gör vi vårt allra bästa för att tillgodose dina önskemål!

Till middagen finns också ett färdigt vin- eller dryckesförslag från vår sommelier, men du är självklart välkommen att botanisera i vår vinlista för att hitta egna favoriter!

 

 

19/8

Förrätt: Rostad blomkålsoppa med grillad pilgrimsmussla, örter och forellrom

Vin: Huber, grüner veltliner

Varmrätt: Rosastekt Hjortytterfilé med kantareller, timjanfärskost och sherrysås

Vin: Colombia Crest H3

Vegetarisk förrätt: Blomkålsoppa med kantareller

Vegetarisk varmrätt: Grillad Zucchini med tofu och soyabönor

 

Ti

 

20/8

 Förrätt: Kallrökt skinka i skivor med päron-och russinchutney, gorgonzolabruschetta, kryddsallad

Vin: Borgogno

Varmrätt: Basilikafylld rödtungaroulad med soltorkad tomat- och vitvinsås, röd paprikarisotto

Vin: Borgogno   vitt: Gabo do Xil

Vegetarisk förrätt : Melonsallad med jordgubbar

Vegetarisk varmrätt : Quornfilé med morot och sparris

 

On

 

 

21/8

Förrätt: Toast skagen toppad med löjrom, klyftad citron och dill

Vin: Binz Bratt

Varmrätt: Dijonsenapmarinerad kalvnoisette med ostronskivling, grillad sparris och portvinsås

Vin: Aristokratico, Appassimento

Vegetarisk förrätt: Bakad tomat med honung

Vegetarisk varmrätt: Rotfruktspett med aioli

 

To

 

22/8

Förrätt: Oxcarpaccio med parmesan, ruccola, kapris och rödbeta och majonäs

Vin: Morgan Bay

Varmrätt: Lättrimmad torskrygg med jordärtskockspuré, tryffelsmaksatt rödvinsås

Vin: Lander Jenkins, chardonnay

Vegetarisk förrätt: Tomatsoppa med citron

Vegetarisk varmrätt: Linsgryta med kål

 

 

À la carte menyn hittar ni HÄR 

NYHETSBREV


You are now subscribed