matsal

relax

trapphus

cyklar
    Loading...

SKÖNA MÖTEN VID SJÖKANTEN

I Hindås strax utanför Göteborg ligger Hjortviken Konferens, på en höjd med en sagolik utsikt över Västra Nedsjön. Med Landvetter flygplats endast en 15 minuters bilresa bort har vi möjlighet att hämta och lämna inflygande mötesdeltagare med vår transferbuss. På Hjortviken är ni borta men ändå nära, som vi brukar säga.

Hjortviken är ett familjeägt hotell i andra generationen och drivs idag av Suzanne och Erika. I snart 30 år nu har vi fokuserat på möten & konferenser. Det gör oss erfarnare än de flesta och kunnigare än många. Vi huserar allt från matnyttiga möten och goda samtal till kreativa kick offer och internationella konferenser - och vi njuter av varje sekund!

Ditt möte är vårt fokus - service och omtanke är vår själ. 

 

Instagram

Måndag, härliga måndag! Vi är så glada över en ny vecka här på Hjortviken med våra härliga konferensgäster! ☘️Denna utsikt kan man inte få för mycket av 🙌🏻
I ”Måsen”, grupprummet för 7 personer, får man enkelt ro för givande möten.
.
.
#möten #mat #teamwork #konferens #konferenshotell #hindås #västranedsjön #utsikt #jobb #nature #sjöVårt fantastiska läge går verkligen inte att klaga på. Konferens med sjöutsikt, javisst! ☀️.
.
#hindås #hjortviken #konferensDen här konferenslokalen heter ”Utsikten” och anledningen till det tror jag ni förstår! .
.
#utsikt #sverige #sverigesnatur #view #lake #sjö #västranedsjön #konferens #konferenshotellPåskledigheten är nu över och vi på Hjortviken kör igång på en gång med fullspäckat schema denna vecka. Solen skiner utanför och det är nästan sommarvärme. Härligt med vår!☀️ .
.
#hjortviken #hjortvikenkonferens #rosor #påskledigt #nukommersommaren #hindåsKom till oss idag och ät lunch och leta påskägg som påskharen gömt på hotellet.
.
Alla barn som vill får också måla en påskteckning och därmed delta i utlottningen av frukostbuffé för hela familjen på Hjortviken 🌷🐣
.
#egghunt #easter #candy #easterdecor #tulips #påsklilja #hotellfrukost #tävlingKristjan vår eminenta kock har färgat ägg 😍 Vill ni också testa? 
Med hjälp av små tygbitar har han klätt in äggen i lökskal, både från röd och gul lök. Sen har han kokat äggen med lök och tyg och då blir det så här fint! Experimentera gärna med kål, örter och annat för olika färgkombinationer 🐣.
.
#färgaägg #färgaäggnaturligt #hotell #hotellfrukost #konferens #egg #easterdecor #easterIdag har vi äggstra kul på jobbet 🐥 .
.
.
#hjortvikenkonferens #påsk

Hitta hit!

Klicka här så får du korrekt vägbeskrivning.

NYHETSBREV


You are now subscribed