På gång

Här hittar du det som är aktuellt hos oss! Det kan vara ett erbjudande, lediga tjänster eller helt enkelt något vi tycker är värt att "puffa" lite extra för.

 LÅT VÅR LUNCH BLI DIN MIDDAG Nu kan du köpa god och vällagad mat som blivit över och samtidigt bidra till minskat matsvinn! Vi vill vara matsmarta och därför var det ett självklart val för oss att ansluta till Karma. Följ Hjortviken och få en notis om när vi lägger ut det som blivit över från vår lunchbuffé för halva priset – 55 kr. Köp och betala i appen och sväng förbi oss på väg hem för att hämta dina portioner. Nyfiken på Karma? Läs mer här

Bröllopsyra på HjortvikenBröllopsdagen med vigsel och fest för familj och vänner är en av livets viktigaste dagar – det vet vi på Hjortviken! Alla bröllopsfester är unika med många detaljer som ska falla på plats. På Hjortviken firas de nygifta i vacker miljö med sagolik utsikt och bröllopsmiddag utöver det vanliga. Möjligheterna är många, men det är ni som väljer – vi hjälper er på vägen och håller i ramarna. Hör av er till vår bröllopskoordinator om ni blir nyfikna och vill veta mer! 

Friluftspaket HjortvikenGo wild – not crazy Här är gott att vara – året om. Checka ut från vardagens måsten och checka in hos oss! Njut av god mat och dryck, avkoppling och/eller aktivitet, ensam eller tillsammans med familj och vänner.

Här är några förslag på hur vi gärna förgyller både din vardag och helg!  

 

Hjortviken Exechjortviken exec Ett helt nytt och skräddarsytt upplägg – för att vi är övertygade om att företag som investerar i kvalificerat styrelse- och ledningsgruppsarbete är framtidens vinnare. Nyfiken på upplägget? Här hittar du mer information      

 

 

VARMBAD UTOMHUS! I början av 2015 stod vårt nya varmbad utomhus klart; sjunk ner i ett stilla bad med 37-gradigt vatten och njut av naturen; tyst och avkopplande med en vidunderlig utsikt över sjön. Erbjudande för din konferens hittar du här. Erbjudande för dig som privatgäst finns här.              

 

HeartexNy, livsviktig samarbetspartner! Vi är glada och stolta över att samarbeta med Heartex; kunskap som gör skillnad – för er och oss. Vi har haft vår årliga utbildning – gör slag i saken du också! Här kan du läsa mer om upplägg och innehåll.             

 

 

Räksmörgåsvårt recept på vardagslyx:Generöst med handskalade räkor på en bädd av krispiga grönsaker, ägg och vår egen majonnäs – allt ovanpå ett färskt stenugnsbakat surdegsbröd. Avnjuts med fördel tillsammans med exempelvis ett glas Champagne och vacker sjöutsikt i vår trivsamma restaurang! Erbjudandet i sin helhet hittar du här.Vill du förena nöje med nytta och t ex avsluta en dagkonferens lite festligt, läs mer här.         

 

Frukostbufféfrukost, lunch och middag Du vet väl att du kan komma och njuta av vår mat, även om du inte deltar i en konferens. Vår generösa frukostbuffé står uppdukad tisdag – fredag, den lika generösa lunchbuffén måndag – fredag och vår smakfulla middag serveras måndag – torsdag.  Låter det lockande? Här kan du läsa mer om pris och meny.            

 

Energivi tar språnget Som ett led i vårt miljötänk tar vi ett gigantiskt kliv mot hållbart mötande. Nu strömmar bergvärme i hela hotellets ledningar!    

 

 

Goda skäl att välja Hjortviken Konferens

Goda skäl att välja HjortvikenVi vet att det finns många konferensanläggningar att välja på. Här kan du läsa mer om vad som är speciellt hos oss!            

 

Hjortviken samarbespartnersvi tror på samarbete Ensam är sällan stark, vi samarbetar hellre! Är du nyfiken på vilka som hjälper oss i vårt dagliga arbete, kan du läsa mer här.     

 

         

Checklista konferensChecklista för din mötesplanering Vad är bra att tänka på när du planerar ditt möte eller konferens? Kanske kan vår checklista hjälpa dig?