På gång

Här hittar du det som är aktuellt hos oss! Det kan vara ett erbjudande, lediga tjänster eller helt enkelt något vi tycker är värt att "puffa" lite extra för.

JULBORD  Välkomna på på jullunch vid sjön! Vi dukar upp vår julinspirerade lunchbuffé och vårt hemlagade julbord på utvalda datum kontakta oss för bordsbokning.  För mer information & priser läs här                              

12/12 Julinspirerad lunchbuffé  15/12  Julbord lunch 19/12 & 21/12 Julinspirerad lunchbuffé                                                                                                                                                             

 

ATT ÄTA ELLER INTE ÄTA JULBORD – DET ÄR FRÅGAN Hos oss på Hjortviken finns möjlighet till både och! Vi dukar upp vårt hemlagade julbord på utvalda datum med alla julens traditionella rätter, samt inslag av vilt och läckra vegetariska alternativ. Önskar ni en decemberkonferens utan julbord serverar vi trerätters middag till kvällen.                             Hör av er till oss så hjälper vi er att sy ihop den bästa lösningen för er!    

 

NOMINERADE TILL ÅRETS MÖTESPLATS Vi är fantastiskt glada och stolta över att ha blivit nominerade i kategorin “Årets Mötesplats” av Svenska Möten. Svenska Mötens kunder får rösta fram sin favorit bland de tio anläggningar som fått högst betyg i kundenkäterna under föregående år. Vår pay off ” Ditt möte är vårt fokus – service och omtanke är vår själ” känns helt rätt! Läs mer     

Bröllopsyra på HjortvikenBröllopsdagen med vigsel och fest för familj och vänner är en av livets viktigaste dagar – det vet vi på Hjortviken! Alla bröllopsfester är unika med många detaljer som ska falla på plats. På Hjortviken firas de nygifta i vacker miljö med sagolik utsikt och bröllopsmiddag utöver det vanliga. Möjligheterna är många, men det är ni som väljer – vi hjälper er på vägen och håller i ramarna. Hör av er till oss om ni blir nyfikna och vill veta mer! 

Friluftspaket HjortvikenGo wild – not crazy Här är gott att vara – året om. Checka ut från vardagens måsten och checka in hos oss! Njut av god mat och dryck, avkoppling och/eller aktivitet, ensam eller tillsammans med familj och vänner.

Här är några förslag på hur vi gärna förgyller både din vardag och helg!  

 

Hjortviken Exechjortviken exec Ett helt nytt och skräddarsytt upplägg – för att vi är övertygade om att företag som investerar i kvalificerat styrelse- och ledningsgruppsarbete är framtidens vinnare. Nyfiken på upplägget? Här hittar du mer information      

 

 

VARMBAD UTOMHUS! I början av 2015 stod vårt nya varmbad utomhus klart; sjunk ner i ett stilla bad med 37-gradigt vatten och njut av naturen; tyst och avkopplande med en vidunderlig utsikt över sjön. Erbjudande för din konferens hittar du här. Erbjudande för dig som privatgäst finns här.              

 

HeartexNy, livsviktig samarbetspartner! Vi är glada och stolta över att samarbeta med Heartex; kunskap som gör skillnad – för er och oss. Vi har haft vår årliga utbildning – gör slag i saken du också! Här kan du läsa mer om upplägg och innehåll.             

 

 

Räksmörgåsvårt recept på vardagslyx:Generöst med handskalade räkor på en bädd av krispiga grönsaker, ägg och vår egen majonnäs – allt ovanpå ett färskt stenugnsbakat surdegsbröd. Avnjuts med fördel tillsammans med exempelvis ett glas Champagne och vacker sjöutsikt i vår trivsamma restaurang! Erbjudandet i sin helhet hittar du här.Vill du förena nöje med nytta och t ex avsluta en dagkonferens lite festligt, läs mer här.         

 

Frukostbufféfrukost, lunch och middag Du vet väl att du kan komma och njuta av vår mat, även om du inte deltar i en konferens. Vår generösa frukostbuffé står uppdukad tisdag – fredag, den lika generösa lunchbuffén måndag – fredag och vår smakfulla middag serveras måndag – torsdag.  Låter det lockande? Här kan du läsa mer om pris och meny.            

 

Energivi tar språnget Som ett led i vårt miljötänk tar vi ett gigantiskt kliv mot hållbart mötande. Nu strömmar bergvärme i hela hotellets ledningar!    

 

 

Goda skäl att välja Hjortviken Konferens

Goda skäl att välja HjortvikenVi vet att det finns många konferensanläggningar att välja på. Här kan du läsa mer om vad som är speciellt hos oss!            

 

Hjortviken samarbespartnersvi tror på samarbete Ensam är sällan stark, vi samarbetar hellre! Är du nyfiken på vilka som hjälper oss i vårt dagliga arbete, kan du läsa mer här.     

 

         

Checklista konferensChecklista för din mötesplanering Vad är bra att tänka på när du planerar ditt möte eller konferens? Kanske kan vår checklista hjälpa dig?