Integritetspolicy

Hjortviken Konferens behandlar alla typer av personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR – General Data Protection Regulation. GDPR träder i kraft den 25:e maj 2018 och ersätter den tidigare Personuppgiftslagen - PUL. GDPR ska medverka till att stärka skyddet av personuppgifter för privatpersoner inom hela EU. Nedan kan ni ta del av vår integritetspolicy och hur vi behandlar insamlad data om personuppgifter.

Hantering av personuppgifter

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter. Hjortviken värnar om och lägger stor vikt vid våra kunders, webbplatsbesökare och nyhetsbrevsprenumeranters personliga integritet. Vi lämnar aldrig ut uppgifter till tredje part.

Insamling av personuppgifter 

Hjortviken använder de personuppgifter som du själv registrerat vid ett bokningstillfälle eller vid anmälan till vårt nyhetsbrev. Detta gör vi för att kunna administrera och hantera din bokning på bästa sätt och skicka ut nyheter och erbjudanden. Även mailutskick kan förekomma. 

Webbplats 

Vi använder oss av cookies eller kakor, som samlar in information på och från din webbläsare när du besöker vår hemsida. Läs mer om cookiesVi använder oss också av Google Analytics för att förbättra och optimera vår webbplats när det gäller service och användarvänlighet för våra webbplatsbesökare.

Vår webbplats innehåller länkar till andra webbplatser. Vår integritetspolicy gäller inte när du väljer att besöka dessa och lämnar vår webbplats.

Insamling av data vid bokning via en extern part 

När du bokar en konferens eller hotellrum via en agent, resebyrå eller bokningssite, så som Booking.com eller Expedia.com (digital partner) lämnar du dina personuppgifter till dem. Dessa personuppgifter ansvaras för och hanteras av respektive aktör i enlighet med deras personuppgiftspolicy.

Lagring av personuppgifter

Vi sparar personuppgifter så länge det finns ett dokumenterat syfte för ändamålet och i enlighet med GDPR. Vi rensar regelbundet i våra register enligt riktlinjer i GDPR och raderar alla data när behov för lagring inte längre förekommer. 

Godkännande 

Genom att besöka och använda Hjortvikens webbplats godkänner du att vi lagrar, hanterar och använder dina personuppgifter.

Rätten till dina personuppgifter

Du har rätt att när som helst begära ut de personuppgifter som finns lagrat om dig. Du kan också begära att få dina uppgifter raderade. Du skickar din signerade begäran till:

(uppge namn, adress, e-post, telefonnummer samt personnummer)

Hjortviken Konferens AB, Box 14, 438 05 Hindås

 

 




På hjortviken.se använder vi cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer om cookies

På hjortviken.se använder vi cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

stäng